در این مطلب برای شما راه کار های جالبی برای تشخیص عسل طبیعی آورده ایم.

عسل مصنوعی یا با کمک زنبور ساخته شده یا کاملا بدون کمک زنبور که در این صورت فقط حاصل فعالیت و فرآوری بشر است. هر دو روش اخیر در دسته عسل‌های تقلبی جا می گیرد.
در عسل های تقلبی فرآوری شده با کمک زنبور، معمولا آب و شکر به تغذیه زنبورها افزوده می‌شود و واضح است که چنین تغذیه ای صد در صد حاصل شهد گل ها نیست.
عسل های تقلبی فرآورده شده بدون دخالت زنبور نیز از مواد گلوکزی مثل شربت قند، مواد نشاسته‌ای، شیره میوه هایی همچون خرما و توت یا ترکیبی بین آن ها به دست می آید بنابراین، هر چه عصاره شهد گل های طبیعی و فعالیت طبیعی زنبور در تهیه عسل کمتر باشد، عسل به دست آمده مصنوعی تر و صنعتی تر بوده، خاصیت عسل طبیعی را نداشته و تقلبی محسوب می‌شود.

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دختری که مغزش ترکید! Carla موبایلی ها دانلود آهنگ ترکی بهار لطیف قیزی , دانلود آهنگ جدید بهار لطیف قیزی سیمرغ پلاس اشنایی با قوانین بین المللی با پویا منصفی وکیل ایرانی در امریکای لاتین دارو و درمان تب و سرماخوردگی شورای دانش آموزی مدرسه 17شهریور