نان زنبور عسل، همان گرده زنبور عسل تخمیر شده است. اما این ماده بطور مصنوعی توسط انسانها ساخته نمیشود، بلکه زنبورها از طریق افزودن مقدار کمی از بزاق خود و مقداری عسل به گرده گل، این ماده را تولید میکنند. به این ترتیب، متوجه میشویم
که کیفیت گرده گل معمولی بسیار بهبود یافته و بدین ترتیب اثرات آن بر سلامتی نیز ارتقا مییابد.
نان زنبور عسل تحت عناوین دیگری از جمله پرگا و آمبروسیا (مائده بهشتی) نیز شناخته میشود. محتویات فعال آن به راحتی توسط بدن انسان جذب میشود و اثر درمانی طبیعی بر وضعیت فیزیولوژیکی اندام و بافتها دارد.
ادامه مطلب
درباره این سایت